sunnuntai 28. syyskuuta 2014

2. jakson alotusta

Hei vaan taas. Nyt tiistaina alko siis 2. jakso, jossa on hiusten hoitamista ja kerron nyt sitten tän viikon jutuista.

Maanantainahan oli siis vielä 1. jaksoo, me leikattiin sillon semmonen aika lyhyt naisten leikkaus kampa-saksi-tekniikalla, jossa niska oli siis aivan lyhyt. Tuo tais olla eka kerta, kun me leikattiin tolleen kammalla ja saksilla noin lyhyeks ja mun mielestä se onnistu ihan hyvin.



Tiistaina meidät jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen teki itsenäistä tehtävää intialaisesta päähieronnasta, missä siitä piti ettiä kaikenlaista tietoa. Toinen ryhmä sitten laitettiin pareihin ja me alettiin harjotteleen sitä intialaista päähierontaa samalla kun siinä taustalla oli video, jossa näytettiin kaikki liikeet ja semmoset. Mun pari oli Julia ja mä hieroin sen ensin. Mulla se oli vähän semmosta haperointia, mutta Julialla meni aivan tosi hyvin ja sillä oli tosi hyvät otteet ja kaikkee. 

Keskiviikkona ei ollu silleen mitään käytännön hommaa, vaan enemmän teoriaa. Käytiin läpi ne eiliset iph-tehtävät ja sitten alotettiin tekeen toista itsenäistä tehtävää hiusten ja päänahan kosmeettisesta hoitamisesta, jossa piti etsii ne tiedot sieltä meidän hiukset-kirjasta. Se oli ihan helppo ja kaikki vastaukset löyty aika nopeesti ja vaivattomasti.

Torstaina meillä oli taas sitä intialaista päähierontaa ja meidät jaettiin kahteen ryhmään. Ne, jotka on kaksoistutkintolaisia teki ensin toisilleen ja loput jäi toiselle puolelle luokkaa tekemään kampausta, jonka sai ettiä YouTubesta ite.
Mähän en oo kt:ssa niin jäin tekemään sitä kampausta. Löysin semmosen kivan nutturakampauksen, joka oli periaatteessa vaan iso nuttura niskassa ja sitte siihen oli laitettu kaikkia kivoja hiuskoristeita. Päätin sitten siinä ku kaivelin semmosta pinnikaappia, että koitan ekaa kertaa semmosta hiusverkkoo nutturan tekoon ja kai se onnistu ihan hyvin. Kiinnitin sen nutturan sitten pinneillä ja hengettömillä ja laitoin siihen tommosen kukkakoristeen.


Vähän aikaa sen jälkeen, ku olin saanu sen kampauksen valmiiks, niin sieltä toisesta porukasta tultiin hakeen jotain Miiran pariks siihen hierontaan, koska Ennille oli tullu huono olo, niin se ei voinu hieroo Miiraa. Mä menin siitä sitten siihen toiseen porukkaan ja tein Miiralle sen intialaisen päähieronnan. Meillä oli taas se video siinä taustalla, mutta tällä kertaa siitä oli äänet mykällä ja taustalle oli laitettu semmonen rentouttava CD soimaan.
Siinä sitten ku kaikki oli valmiit niin oli ruokailu jonka jälkeen ne ryhmät vaihto paikkoja. Mä menin siinä sitten taas sen oman ryhmän mukaan ja Minja oli mun pari siellä. Me alotettiin silleen, että mä olin eka hierottavana ja sitten mä hieroin Minjan. Tää kerta oli kyllä tosi paljon rentouttavampi, ku ei kuulunu sitä videon puhetta kokoajan, vaan oli sitä rauhallista musiikkia.
Sitten, kun kaikki oli hierottu, niin me siirryttiin siihen toiselle puolelle pesemään toistemme hiukset. Tajusin siinä ku pesin niitä Minjan hiuksia, että se on jännää miten paljon varmemmin se pesuki nyt menee, ku vertaa niihin ekoihin kertoihin.

Perjantaina me tehtiin semmoset powerpoint-esitykset kotiryhmissä eri shampoo- ja hoitoainemerkeistä, meidän ryhmällä oli Goldwell Dualsenses. Me huomattiin, että niitä kaikkia sen merkkisiä hiustenlaittotuotteita oliki aivan kauheesti, niin me jouduttiin ottaan semmonen laatikko, johon me kerättiin ne kaikki.
Sitte kun esitykset oli valmiit, me esiteltiin se ja laitettiin kaikki purkit kiertämään luokassa ja niitä oli kyllä kaikenlaisille hiuksille ja hiuspohjille. Ton jälkeen oli ruokailu, ja sitten kaikki muutki esitteli niiden esitykset.


Yks niistä ryhmistä esitteli semmosen Goldwellin Kerasilk -hoito menetelmän, ja sitten ku sai ruveta pesemään toistemme hiuksia, niin me päätettiin Miiran kans tehä mulle tuo. Siinä luvataan hallittavuutta kurittomille ja pörrösille hiuksille ja sen vaikutuksen pitäis kestää jopa 5 kuukautta (tietenki sillon pitäis käyttää niitä kotituotteitakin).
Meillä meni aika kauan laittaa se, ehkä jotain pari tuntia. Siinä piti siis ensin pestä hiukset, sitten levittää se tahna siveltimellä, sitten oottaa että se vaikuttaa 15 minuuttia, sen jälkeen föönata se, suoristaa ja lopuksi vielä pestä shampoolla. Lopputuloksesta tuli kyllä vähän pehmeempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!