sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Miraculos-muotinäytös



Me käytiin tiistaina KC Professionalin muotinäytöksessä koko luokan kans kattomassa tämän syksyn hiustrendejä niiden uusimmasta mallistosta, jonka nimi on Paper Dolls. Oli kyllä tosi kivaa ja mielenkiintosta päästä tollaseen tapahtumaan ja toivottavasti päästään joskus toistenkin.

Värjäykset

Värjäyksissä oli tapana hair painting, eli vapaan käden maalaus/värjäystekniikat, jotka pohjaavat kampaajan luovuuteen ja taiteelliseen silmään.


Ombret, eli liukuvärjäykset on edelleen muodissa ja mukana vahvasti tämänkin syksyn kokoelmissa.


Toinen värjäystapa oli flaslights-välähdys tapa, jossa hiuksiin vaalennettiin salamanvälähdyksen tapainen "kehä" pään ympärille. Tuo väri sopii hyvin tasasmittaisille tai vaan kevyesti kerrostetuille hiusmalleille. Mun mielestä tuo oli tosi kiva ja näytti tosi helpolta hehdä!


Kolmas värjäys oli balayage, jossa käytettiin sekaisin kahta vähän eri väristä väriä ja laitettiin niitä sekaisin eri kohtiin hiuksissa yleensä pystysuunnassa. Tää väri sai ne hiukset näyttämään jotenki kolmiulotteisemmilta ja tolleen tosi kivoilta.

Leikkaukset

Paper Dolls -kokoelmahan on perustunut paperinukkemaiseen tapaan, jossa eri osioita yhdistelemällä saadaan erilaisia ja monipuolisia kokonaisuuksia. Eli tässä kokoelmassa leikkauksissa on kerrostettuja ja kolmiomaisesti leikattuja osioita, joita voi muotoilla tosi monilla eri tavoilla.

Lulu

Tiiu

Inka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!