perjantai 19. syyskuuta 2014

1. jakson läpikäymistä

Hyvin tässä jaksossa meni paljon juttuja. Nyt päällimmäisenä mieleen tulee veitsen käyttö, jota oon kokeillu vasta kaks kertaa, mutta molemmilla kerroilla se on menny tosi hyvin ja sujuvasti. Mun mielestä hyvin on menny kans se, että oon oppinu ihan hyvin kaiken mitä meille on opetettu, eikä mitään oo menny silleen ohi. 

Huonosti tässä jaksossa meni ehkä se, että välillä unohtu laittaa aina se ao-paita ja essu päälle, mutta kyllä se varmaan kohta alkaa jäämään mieleen. Joskus jäi takki aamulla päälle ja se tuli sitten luokkaan mukaan, vaikka se olis pitäny viedä sinne pukuhuoneeseen, mutta nyt loppuvaiheessa oon aina tajunnu viedä sen aamulla sinne pukkariin.

Tässä jaksossa on ollu niin paljon kaikkee uutta ja oon oppinu aivan hirveesti.  Me ollaan ryhmäydytty luokkana tosi hyvin, opittu käyttämään näitä blogeja ja kirjottamaan oppimispäiväkirjaa, tutustuttu inci-listoihin, opittu huoltamaan niitä harjoituspäitä ja verkostoiduttu, kun me käytiin tiistaina siellä hiusmuotinäytöksessäkin. Me osataan nyt tehdä videoitakin ja lisätä niitä sinne moniviestimeen. Kaikki osaa noudattaa niitä alussa päätettyjä pelisääntöjäkin.
Noiden kaikkien lisäksi oon oppinu tekemään uusia kampauksia ja fönotteita ja käyttämään erilaisia välineitä föönatessa asiakkaan hiuksia, osaan pitää kaikki työvälineet kunnossa ja puhtaina, nyt osaan käsitteitä ja ammattisanastoa ja leikkausten perusrakenteita, hiusten leikkaamisesta on tullu jotenki paljon varmempaa ja enään ei jännitä oikeestaan ollenkaan kun alkaa leikkaamaan. Nyt leikatessa kampa ja sakset pysyy kädessä ilman että lasken niitä pöydälle ja sormien asento ja vetosuunta pysyy silleen niinku sen pitäiski olla.
Me ollaan ehitty käydä jo vähän pään hierontaakin. Osaan nyt pestä asiakkaan hiukset ja valita oikeet tuotteet sen hiuksiin. 

Käytäntöön vien varmasti vähän kaikkee mitä tässä on nyt tullu opittua. Eniten varmasti leikkauksia ja kampauksia. 

2. jaksolle tavoitteeksi aijon ottaa ainaki sen, että motivaation pitää pysyä ja turhia poissaoloja/myöhästymisiä ei saa tulla. Haluan myös oppia hiustenhoidosta silleen, että jos joku asiakas kysyy jotain neuvoa niin osaisin sitten auttaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!