maanantai 15. syyskuuta 2014

Juhlakampaus

Huomasin nyt vasta, että en oo vieläkään postaillu tänne semmosesta juhlakampauksesta, joka me tehtiin vähän aikaa sitten.


Eli siis ensimmäisenä me pestiin ne harjotuspäät ja kammattiin takut pois.


Sen jälkeen ne föönattiin ja suoristettiin suoristusraudalla. Jakaus piti laittaa aika sivuun.


Sitten ku ne oli suoristettu sitä kampausta alettiin tekemään. Välineet mitä siihen tarvi oli pinnejä, hengettömiä, eri vahvusia lakkoja ja tupeerauskampa.
Siitä jakauksen vierestä piti sitten ruveta ottamaan osioita ja tupeeraamaan tuota päällysosaa ja suihkutella aina mietoa lakkaa. Lopuksi silotella pinta siistiksi.
Tupeerauksen jälkeen siihen piti sitten ruveta tekemään tuota lettiä aika löysästi ja silleen, että se pysyis siistinä.


Siinä vaiheessa, kun sen letin oli saanu tehtyä mulle tuli vähän ongelmia saada tuo nutturajuttu kiinni. No sitten, kun siihen oli laittanu tarpeeks monta pinniä niin kyllä se siitä alko pysymään. Ne pinnit piti laittaa tosiaan tolleen ristiin aina, että ne pysyis paikallaan
Jäljelle jäävä hiusosio piti sitten tupeerata aikalailla niin isoksi ku vaan mahdollista, silotella siistiksi ja kääntää pinneillä ja lakalla siistiksi nutturaksi.
Tuon jälkeen sitä lettiä piti vielä vähän löysentää, että se näyttäs isommalta ja näyttävämmältä ja lopuksi lisätä vahvaa lakkaa pinnalle.

Ensimmäinen kokeilu
Ensimmäisellä kerralla, kun tein tän kampauksen siitä tuli tommonen vähän sotkunen ja huono, mutta sitten ku sen teki uudestaan heti perään niin se tuntuki jo paljon helpommalta ja näyttikin vähän paremmalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!