perjantai 2. tammikuuta 2015

Blogitehtävä: hius & kauneusalan blogeja

Eli laitan tähän nyt muutaman kivan blogin ja kerron, että miks tykkään niistä.

FAB HAIR DAY
http://kauneusstudiofab.blogspot.fi/

Blogi on kivan persoonallinen ja siitä tulee semmonen reipas kuva. Postaukset ei oo kaikki hiuksiin tai kauneuteen liittyviä, mutta ne jotka on niin niissä on tosi kivoja ja selkeitä kampausohjeita ja tuote-esittelyitä ja sellasia. Blogissa ei näy mitään kirjoitusvirheitäkään, mikä on tosi kiva. Fontti on selkeä ja helppolukuinen.


BEATISSA
http://beatissa.blogspot.fi/

Tässä blogissa on kivasti kans kuvia, teksti on hyvää ja siellä on paljon tutoriaaleja selkeästi vaihe-vaiheelta. Kyseissessä blogissa on kans tosi kivasti eri juhliin ideioita (esim. jouluun, halloweeniin yms.), joista voisi ottaa itsekin mallia.


PÄÄSTÄ VARPAISIIN
http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/

Tosi hyvä blogi myöskin, kirjoittaja lisää aina hyvin kattavasti uusimmat trendit ja teksti on sujuvaa. Kuvat on kivoja ja niitä on reilusti. Postauksissa on tosi paljon kaikkia oleellisia ja hyödyllisiä juttuja. Omaan käyttöön menee varmasti jotain kampauksia ja ohjeita tuoltakin blogista.

BLACK BEAUTY BOX
http://blackouthair.fi/blog/

Tässä blogissa on tosi paljon kaikkee erilaista juttua. Ehkä enemmän kauneuteen, kuin hiustenlaittoon liittyvää, mutta tosi selkeää ja helppolukuista asiatekstiä. Kivoja kuvia ja ulkoasu on miellyttävä.


LOVE AT FIRST CUT
http://www.lily.fi/blogit/love-first-cut/

Tosi hyvät ja selkeet kuvat, joten tekstiä ei tarvi niin paljoa, koska niitä kuvia on niin hyvin. Ihania kampauksia ja värjäyksiä.


1 kommentti:

  1. Hyviä blogeja olit löytänyt ja muutamaa kannattaakin seurata. Hyvä että hiffasit tehtävän. Tykkäsin!

    VastaaPoista

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!