tiistai 27. tammikuuta 2015

Miestenleikkaus & värjäys + hiustenleikkauksen ergonomiaa -video


 Viime viikon maanantaina me leikattiin taas niitä miesten harjoituspäitä. Tällä kertaa me ei suunniteltu niitä leikkauksia itse, vaan meillä oli tollanen kuva. Meille ei annettu silleen mitään ohjeita, siitä piti vaan leikata ja muotoilla mahdollisimman samannäköiseksi.

Mallikuva

 Mulla tuo leikkaus meni ihan helposti ja nopeesti ja lopputuloksetakin tuli aikalailla samanlainen kuin mallissa. Muuttu kyllä taas aivan täysin tuon pään ulkonäkö, kun vertaa siihen pottaleikkaukseen.

Leikkauksen lopputulos

Myöhemmin tuolla viikolla tein vielä tuohon samaan päähän värjäyksen. Tein siitä vähän tummemman (5N) ja sitten vielä vaalensin tuota tupsua Silkliftillä. Nuo harjotuspääthän ei vaalene kovin vaaleiks muutenkaan, ja kun tuossa oli vielä niitä aiempia violetteja raitoja niin siitä tuli tollanen oranssi, jossa on punertavia raitoja.


Värjäyksen jälkeen

Meidän piti tehdä harjotuspäihin joku tämän talven/kevään trendikampaus viime torstaina jos ei ollut asiakasta. Tein pari kampausta, jotka löysin netistä.

Lähtötilanne

Suoristuksen jälkeen

Sliipattu, tupeerattu poninhäntä

Tällasia näky aika paljon jossain Catwalkeilla niin tein sitten tänkin
Meillä oli vähän aikaa sitten sellanen ryhmätyö kotiryhmissä, missä piti tehdä videot ergonomiasta. Meidän ryhmällä oli hiustenleikkauksen, ja upotan sen tänne blogiinkin, että muutkin voi kattoo sen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!