torstai 29. tammikuuta 2015

Harjoitusasiakaspäivä

Kirjottelen nyt tän päivän asiakaspalvelusta, jossa mulla oli leikkaus-asiakas.
Toiveena oli aluksi, että leikataan revityt, vähän pyöristetyt etuhiukset, mutta sitten siinä kun leikkasin niitä etuhiuksia niin se suunnitelma vähän kehitty ja päädyin leikkaamaan kerrostusleikkauksen vielä koko päähän.


En muistanut ottaa alkutilanteesta kuvaa, mutta siinä oli aika tasapitkät hiukset, joissa ei ollu kerroksia muuta kuin ihan vähän latvojen yläpuolella. 
Pituudesta ei lähtenyt kuin korkeintaan pari cm. Leukkaus meni muuten ihan sujuvasti ja lopputulos näytti kivalta.
Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen jakertoi, että piti siitä että toiveita kuunneltiin hyvin. 



Meillä on tulossa nyt sellanen Kevään Hiustrendit -projekti, jossa jokainen meidän luokassa meni pareihin ja leikkaa & värjää jollekin itsehommatulle mallille jonkinlaisen trendikkään kampauksen. Sen jälkeen, kun malli on leikattu ja värjätty, niin 3. vuoden kosmetologit maskeeraa ne kuvausmeikkeihin ja lopuksi vielä pari valokuvausopiskelijaa tulee ottamaan kuvat niistä. 
Mun pari on Miira ja me ei oltu oikeen löydetty vielä sitä mallia tuohon projektiin, mutta nyt me pyydettiin tätä mun tämän päivän asiakasta siihen ja kyllä se lähti mukaan. 
Meidän suunnitelmana oli joku vaaleenruskee/vaalee väri, niin se vähän nyt muuttuu, koska tällä mallilla on niin tumma pohja, mutta ei se mitään, koska eiköhän me jotain kivaa siihen keksitä. Leikkausmalliinkin tulee jotain pieniä muutoksia, koska oltiin suunniteltu sellasta puolipitkää kevennettyä, jossa on pitkät etuhiukset, mutta nyt tietenkin kun leikkasin tänään tähän ne etuhiukset niin meidän pitää keksiä jotain muuta siihen. 
Tulee varmaan ihan kiva projekti ja kirjottelen siitä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!