perjantai 19. joulukuuta 2014

3. jakson motorola


1. Mikä meni hyvin 3.jaksolla/ värjäysjaksolla?
- Hyvin meni suurin osa värjäyksistä ja käsihoidoista ja oikeestaan kaikesta mitä me tehtiin. Palautin tehtävät ajallaan ja en mokannut kenenkään hiuksia pilalle.

2. Mikä meni huonosti?
- Mikään ei ole tosiaan menny mitenkään erityisen huonosti, mutta oon vielä aika tosi hidas levittämään kaikkia hiusvärejä, vaikka ne pitäisi saada aika nopeesti sinne hiuksiin. Oma-aloitteisuutta voisin ottaa vaikka esim. siihen siivoukseen.

3. Mitä OPIN värjäysjaksolla? TÄRKEIN kohta!
- 3. jaksolla opin värjäämään toisten hiuksia värivaahdoilla, kevytväreillä, sävytteillä, suoraväreillä, kestoväreillä, opin sekoitussuhteet eri väreihin, käsihoidon perusjutut, raidottamaan, vaalentamaan, tekemään vaalennuspesuja, esipigmentoimaan ja tekeen väriraitoja. Opin myös värjäämään ripsiä ja kulmia. Opin väriopissa heijastuksista ja miten värit ylipäätään näkee, sekä värien merkityksestä, väriympyrän vastaväreistä yms ja osaan nyt tunnistaa jotenkuten värin tummuusasteen ja sävyn.

4. Mitä vien/olen vienyt käytäntöön opituista asioista?
- Käytäntöön olen vienyt hiusten värjäykset ja käsihoidon, myöhemmin vien varmasti kulmien ja ripsien värjäyksen ja raidotuksen ja varmaan kaikki mitä on tullu opittua menee käytäntöön jossain vaiheessa.

1 kommentti:

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!