perjantai 5. joulukuuta 2014

Raidotuksia ja juhlakampaus

Tällä viikolla me tehtiin ensimmäisiä raidotuksia ja meillä oli pari harjotusasiakaspäivääkin. 
Tiistaina me tehtiin raitoja siihen meidän naisten harjoituspäähän jossa on ananas. Se oli ihan helppoa ja onnistuki mun mielestä aika hyvin. 


 Me käytettiin siihen raidotukseen SilkLiftin vaalennusaineita. Niitä oli semmonen hellävaraisempi ammoniakiton värijauhe, mutta mä käytin tuota vahvempaa, koska nuo meidän harjouspäät vaalenee vähän huonosti. Hapetteeksi otin 9% että tulis tosiaan mahdollisimman vaalee. Raidotustekniikkana oli folioraidotus, ja se oli tosiaan ihan yksinkertasta ja meni hyvin.


Keskiviikkona me saatiin laittaa toisillemme raitoja, joten mä laitoin niitä sillä samalla tekniikalla tuohon päälaelle, ainut ero siinä oli vaan se, että tällä kertaa otin niitä raitoja silleen neulomalla. Miiran hiuksiin käytin 6% hapetetta ja sitä ammoniakitonta värijauhetta, että ne hiukset ei kärsis niin paljon. Niistähän ei tosiaan tullu nyt kovin vaaleet, koska oli heikommat aineet, mutta ihan kivat noista silti tuli.




Torstaina meille yläkoululaisia itsenäisyyspäivän juhlakampausten tekoon. Mun asiakas pyysi kiharoita ja vesiputouslettiä, ja tollanen siitä sitten tuli. Lopuksi vielä suihkuteltiin hopeanväristä glitter-spraytä.


Tänään me tehtiin aamulla intialaiset päähieronnat ja sen jälkeen mentiin toiseen luokkaan tekemään käsihoitoja. Ensin tosiaan otettiin kaikki korut pois ja desinfioitiin Miiran kädet. Sen jälkeen otin pois edellisen kynsilakan. Sitten alotettiin käsien hieronta silleen, että ensin alotettiin vasemman käden ranteesta, sen jälkeen käden selkä ja rystyset, kämmen ja lopuksi vielä kynsinauhat ja sormet. Sitten sama toistettiin oikealle kädelle. Kun kädet oli hierottu ne laitettiin kylpyyn semmoseen kuppiin, jossa oli lämmintä vettä ja niitä pidettiin siellä 3-5 minuuttia, että kynsinauhat pehmenee. Sen jälkeen kädet kuivattiin ja työnneltiin appelsiinipuutikulla kynnenpäälliskalvot pois kynsien päältä. Viimeiseksi vielä hoidettiin ja puhdistettiin kynnenaluset.
Sitten kun kädet oli hoidettu niin niihin sai laittaa kynsilakan, ensin tosin laitettiin aluslakka ja kynsinauhaöljy. Miira halus tollasta vaaleeta glitterlakkaa, niin laitoin sitten sitä. Päälle levitettiin vielä päällyslakka ja lopuksi siistittiin yli menneet kynsilakat pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!