perjantai 19. joulukuuta 2014

Hiustenlaittopäivä!


Tän viikon maanantaina olis ollu taas asiakaspäivä, mutta koska en saanut asiakasta niin siivoilin siellä luokassa ja lakkasin omat kynnet.
Tein niihin mun kynsiin tollasen liukuvärjäyksen semmosella sienellä.

Kynsilakat, joita käytin.



Tiistaina meidän luokalla oli pikkujoulut. Me leivottiin pipareita ja joulutorttuja, syötiin karkkia, juotiin glögiä, laulettiin SingStaria ja katottiin Joulutarina -elokuva. Oli tosi kivaa ja se päivä meni tosi nopeesti.
Keskiviikko oli varattu toistemme hiusten laittoon, että saadaan kivat hiukset joululomaks, joten laitoin Miiran hiukset. Se halus vaaleemmaks, joten tein sille SilkLiftillä värinpoiston. 


Torstaina Miira laitto sitten mun hiukset ja me vaalennettiin se mun tumma alaosa vaaleeks. Laitoin sitten asuntolassa illalla vielä vaaleenruskeen sävytteen siihen päälle, että niistä tuli tasaset, koska vaalennuksen jälkeen ne oli vielä semmoset persikan väriset.
Sen jälkeen, ku me oltiin saatu ne mun hiukset siellä koululla vaaleeks, niin meidän luokka meni lähellä olevaan vanhainkotiin tekemään käsihoitoja ja kuuntelemaan joululauluja niiden vanhusten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!