keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ripsien, kulmien ja hiusten värjäilyä

Okei eli kirjottelen nyt tässä sitten viimeviikosta. 
Me siis harjoteltiin keskiviikkona toisillemme, että miten ripset ja kulmat värjätään. Mä olin Miiran pari ja me tehtiin ensin sille ne värjäykset. Mä unohin tietenki ottaa kuvat ennen ja jälkeen värjäyksen, mutta sain Miiralta pari kuvaa missä näkyy jotenkuten.

Miiran ripset ja kulmat ennen värjäystä

Eli siis ensin laitettiin ripsiin se kestoväri, me laitettiin meille molemmille ripsiin sinimustan, joka oli niistä väreistä intensiivisin ja kulmiin me laitettiin ruskeat. Tosiaan sillä aikaa, kun se väri vaikutti ripsissä niin laitettiin kulmiin väri. Kuitenki ennen ku laitettiin ne värit niin piti levittää kosteusvoidetta luomiin ja kulmien ympärille, että jos menee yli sitä väriainetta niin ne ei värjäänny. Sen jälkeen, ku oli levittäny sen voiteen niin piti laittaa silmien alle jonkulaiset suojalaput, me käytettiin kostutettuja ja taiteltuja vanulappuja. Sitten vaan alotettiin se levitys niihin ripsiin sellasella pienellä siveltimellä, se meni aivan hyvin ja yllättävän nopeesti ja siististi, koska olin aivan varma, että sotkisin Miiran luomet ja kaikki. Kulmat laitettiin vaan semmosella puisella tikulla, ja aikalailla heti sen jälkeen, ku oli saanu levitettyä sen värin siihen toiseen kulmaan niin piti jo ottaakki ne värit pois siitä ensimmäisestä, koska niillä oli vaikutusaika vaan jonku n. 5 minuuttia. Puhdistus tapahtu tosiaan vaan märällä vanulapulla pyyhkäsemällä. Ne kulmatkin meni tosi hyvin ja lopputulos oli samanlainen molemmilla puolilla ja näytti ihan siistiltä. Sitten kulmien puhdistuksen jälkeen piti ottaa pois ne värit ripsistä ja niissäkin puhdistus meni aivan samallalailla.

Ja värjäysten jälkeen

Perjantaina meillä oli taas asiakaspäivä ja mä tein Colorance -kestosävytteen hiuksiin ja ripsien ja kulmien värjäyksen mun asiakkaalle. Tuo oli ensimmäinen kerta, ku käytin tollasta Colorance -väriä, mutta hyvin se meni. 


Ensin piti pestä sen asiakkaan hiukset neutraalilla shampoolla, sen jälkeen pyyhekuivata ja selvittää ne hiukset, sitten piti käydä sekottamassa se väri, jota laitettiin 1 osa väriä ja 2 osaa hapetetta. Mun asiakkaalla oli lyhyet hiukset niin sitä väriä tehtiin 60ml, joka riitti hyvin. Koska sillä asiakkaalla oli tosiaan aika lyhyet hiukset niin se väriki levitettiin suoraan siitä sekoituspullosta, eikä sitä laitettu kulhoon tai levitetty siveltimellä. Levityksen piti tosiaan tapahtua aika nopeesti, noin 10 minuutissa ja eihän siinä kauaa mennytkään. Sen jälkeen, ku väri oli levitetty se piti vielä kammata ja käydä läpi, ettei jääny mitään kohtia värittömiksi ja siistiä vielä korvat ja hiusrajat. Vaikutusaika oli 20 minuuttia, jonka jälkeen emulgoidaan ja sitten huuhdellaan normaalisti väri pois.

Hiustenväri ennen ja jälkeen

Nyt tälläviikolla me tehtiin tiistaina toisillemme sitten noita Colorance -värjäyksiä, joten laitoin Annille semmosen tosi tumman violetin.

Ne Annin hiukset ennen ja jälkeen.
Keskiviikkona tein kampauspäähän kampauksia niin laitan nyt tähän loppuun niistä kuvia. 

Tässä on tollanen tavallaan sivuttain oleva nuttura.

Tässä käytin semmosta valtavaa hiusdonitsia ja lisäsin tollasen koristekukan vielä lopuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!