sunnuntai 16. marraskuuta 2014

3. jakson aloitusta


Okei eli siis tämän viikon tiistaina vaihtu taas jakso. Nyt tää 3. jakso onki sitte värjäystä ja oon oottanu tätä aika innolla ja jee vihdoin päästää värjäilee!
Sillon tiistaina me alotettiin tutustumalla tommosiin ihan kevyimpiin väreihin mitä on, eli sellasiin värihuuhteluihin. Niidenhän ei pitäis oikeen tehä muuta ku sävyttää vaan vähän ja ne huuhtoutuu parissa pesussa pois, eli niillä ei voi vaalentaa tai tummentaakaan hirveesti, enemmänki vaan muuttaa hiuksen vivahdetta tai sellasta.

Ennen ja jälkeen

Mä laitoin Miiralle tosiaan sellasen värihuuhtelun ku MB-6, joka tais olla jaden ruskea. Väristähän tuli ihan tasainen ja hyvä silleen, ainut onglema oli vaan että se oli vihree! No siinä sitten ku olin huuhdellu tuon värin pois niin siihen lisättiin vielä jälkipigmentointina toista väriä, joka oli enemmän punertava. Sitten kun huuhdoin sen pois, niin väristä tuli paljon parempi.



Tässä vielä tollanen toispuoleinen leikkaus, jonka tein viime harjoitus asiakaspäivänä. Oli aika jännä leikata tolleen että toinen puoli oli paljon lyhyempi kuin toinen, mutta ihan hyvin se kai meni ja Satu autto mua aina siinä välillä.
Lopputuloksesta tuli kyllä ihan kiva ja asiakaskin vaikutti tyytyväiseltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!