torstai 9. huhtikuuta 2015

KC Professional: Optikalist


Pari viikkoa sitten me käytiin taas KC:n trendinäytöksessä joka pidettiin veturitalleilla. Siellä esiteltiin niiden uusi kevätkokoelma Optikalist, joka perustuu optisiin illuusioihin, eli vaikka että kun laittaa vaikka puoli astetta tummemman sävyn tyveen kuin latvaan niin hiukset näyttää tuuheammilta ja paksummilta.

"KC Professionalin kevätkokoelmassa hehkuvat luonnolliset, raikkaat sävyt yhdistettynä häivähdysmäisiin efekteihin, jotka on toteutettu uusilla Color Mask Paint -suoraväreillä. Selkeälinjaiset, mutta kuitenkin hyvin rakenteelliset leikkaukset mahdollistavat kampauksen muunneltavuuden graafisesta aina rosoisempaan tyyliin. Kokoelman jokainen värjäys on uniikki. Maalausmaisin tekniikoin toteutetut Color Mask Paint -värjäykset tehdään hienovaraisesti pääasiassa hiusten alapinnoille ja sisäkaarteisiin."






Näytöksessä esiteltiin myös uusi vaalennusaine Olaplex, josta sanotaan, että Olaplex-tuotteet perustuvat keksintöön, joka estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita hiuksessa. Olaplex-tuotteiden teho pe­rustuu vaikuttavaan ainesosaan, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja korjaa samalla jo vahingoittuneita rikkisiltoja. 
Lopputulosten pitäisi olla todellä kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset radikaalinkin vaalennuksen jälkeen.


Nuo kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoisilta ja olisi kiva päästä joskus kokeilemaan noitakin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!