maanantai 14. joulukuuta 2015

Päivämeikki

Meillä on ollut nyt tässä jaksossa meikkausta, ja nyt kun jakso on lopuillaan niin meidänkin luokka osaa tehdä kokonaisen päivämeikin. 
Viimekerralla meillä oli tehtävänä ensin suunnitella meidän malleille se meikki ja perustella, että miksi juuri tällainen meikki. Meikin tekemisen jälkeen siihen tehtiin itsearviointi ja myöhemmin vielä kirjoitetaan blogiin postaukset ennen ja jälkeen kuvilla.



Mallinani oli Miira, jolla on keltapohjainen iho, joten valitsin sen perusteella meikkivoiteen, Miiralla oli päällä punainen tunika joten huulipunan sävyn valitsin sen mukaan.
Miiralla ei ollut meikkiä, joten alkupuhdistusta ei tällä kertaa tehty. Ensin levitin kasvoille kosteusvoiteen, sen jälkeen kiinteän meikkivoiteen, peitevoiteet sekä irtopuuterin. Meikkipohjan jälkeen laitoin kulmakarvat käyttäen tällä kertaa kulmakynää luomivärin sijaan. Seuraavaksi aloitin silmämeikin tekemisen luomivärillä, johon tein suljetun banaanivarjostuksen luunvaalealla, vaaleanharmaalla sekä tummemman harmaalla. Luomivärin jälkeen laitoin mustat rajaukset sekä ripsivärin. Tässä vaiheessa silmät oli valmiit, joten jäljellä oli enään huulten rajaus, huulipunan levitys ja poskipuna.




Sitten kirjaan tähän vielä vähän ylös sitä palautetta. Eli siis pohja onnistui kivasti, peitto ja väri oli hyvät ja reunat häivytetty. Kulmat olivat vähän erimuotoiset, mutta kulmien väri oli hyvä. Silmät onnistuivat hienosti, häivytykset ja rajaukset oli nätisti ja ne sopivat Miiran silmiin. Huulissakin on epäsymmetrisyyttä, mutta väri oli hyvä. Poskipunaa ei nyt hirveästi kuvasta huomaa, mutta sekin sopi meikkiin hyvin ja oli oikeilla sijainneilla.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!