maanantai 31. elokuuta 2015

KC Trendinäytös


Syksyn 2015 suomalaista hiusmuotia

Meidän luokka kävi maanantaina 31.8. Miraculosin syksyn trendinäytöksessä. Uusin kokoelma oli nimeltään Lithium ft. Olaplex, eli Olaplex oli tosi voimakkaasti mukana oikeastaan kaikissa värjäyksissä mitä siellä esiteltiin. 

Idea tähän kokoelmaan oli tullut Voguen 90-luvun kansikuvasta, jossa mallit olivat ensimmäistä kertaa luonnollisina ilman meikkiä ja hiukset laittamatta vähän sekaisin. Näistä 90-luvun itsevarmoista ja vahvoista naismalleista sekä asenteesta lähti idea Lithium-kokoelmaan.

Pitkä hiusmalli

 Kokoelman pääideana on metallinen värimaailma joka näkyy niin hiuksissa, vaatteissa kuin meikeissäkin. Murretut metallisävyt sopivat hyvin yhteen suomalaisen ihonsävyn kanssa.
Trendikkäät hiustyylit ovat nyt tänä syksynä tuuheita, ilmavia, muhkeita ja liikkuvia. Pidemmissä hiuksissa kerrostuneisuus ja rikkonaisuus lisääntyvät.


Puolipitkä hiusmalli

Värjäysten tekniikoissa hyödynnetään maalaustekniikoita, kuten Blocking-, Sliding- ja Balayage-tekniikoita. Liukuvat värit ovat edelleen vahvasti mukana tässäkin kokoelmassa. Metallisia värejä voidaan luoda valmiilla KC:n värisekoituksilla tai esim. esivaalentamalla hiusta vaalennusaineella. Kun Olaplex tuotteita käytetään värjäyksen yhteydessä, maksimoidaan hiuksen kiilto. 

Lyhyt hiusmalli

Lyhyiden hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä korostuu teknisyys, kun taas pidemmät leikkaukset ja värjäykset olivat enemmänkin vapaalla kädellä tehtäviä. 


Nyt KC:lle oli tosiaan myös tullut uusi väri Luxima Men, joka on nopea pesupaikalla levitettävä 5 minuutin kiiltoa lisäävä sävytys.



Oli kyllä tosi kiva taas käydä tuolla ja nähdä että mitä kaikkea nyt taas olisi muodissa. 

1 kommentti:

  1. Hyvin muistit mistä kokoelma on ideansa saanut. Hienoa myös että mainitsit uuden miesten sarjan. Sitä minäkin odotan! Hyvä tiivistelmä näytöksestä.

    VastaaPoista

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!