maanantai 23. maaliskuuta 2015

Vähän menneitä töitä


Me koitettiin tuossa jonkun aikaa sitten ryhmissä erilaisia Elumen-värejä. Meidän ryhmällä oli shokkivärit, eli ne "perus" Elumenit. Me koitettiin tuohon vaaleeseen harjoituspäähän niitä kaikkia värejä tollaseen ohueen raitaan. 
Ne värit tarttui kyllä tosi hyvin, eikä levinnyt tai sekoittunut huuhdottaessa toisiinsa. 



Viime viikon maanantaina meifät laitettiin pareihin ja meidän piti leikata niihin midän pitempiin harjoituspäihin jonkinlainen polkka. Mun pari oli Laura ja me otettiin tollanen perus vähän revitty polkka joka piteni vähän eteenpäin. Leikkauksen jälkeen ne piti raidoittaa silleen, että toinen teki huppuraidat ja toinen sillä Balayage -tekniikalla kahdella värillä. 
Mä otin tuon balayagen, koska mun pää oli muutenkin vähän värikkäämpi ja vivahteikkaampi kuin Lauran, niin siihen sai paremmin tehtyä tuolla tekniikalla. Väreinä oli tosiaan Silkliftin 9% ja Topchic Effects -raitavärin RV myöskin 9% hapetteella. 
Tuo mun päähän oli melkeen musta niin siinä ei näissä huonolaatusissa kännykän kuvissa varsinkaan oikeen hyvin näy ne raidat, mutta kyllä siinä kun itse katsoi, niin näky ihan hyvinkin niitä erivärisiä raitoja.  


Leikkasin jossain vaiheessa kotona pikkuveljen hiukset tolleen aika lyhkäseks, kun ne oli semmoset pidemmähköt ja aivan hullun paksut.


Viimeviikolla tein Miiralle tollasen letin, missä tuo yksi noista kolmesta letitykseen käytetyistä osista onkin kans letti. 

Vaalennuksen jälkeen ja lopputulos

Viime tiistaina mulle tuli tuolta meidän koululta asiakkaaksi tollanen tyttö, jolla oli aiemmin sellaset aika tummat ja punertavat liukuvärjäykset ja hän halusi niist' vaaleanruskeat sekä tyvikasvun värjäyksen.
Aloitin tuon työn sillä, että vaalensin Neean kans sinisellä 6% Silkliftillä sen tummanpunasen pois niistä latvoista. Vaikutusajan, huuhtelun ja föönauksen jälkeen kävin sekoittamassa tyveen Topchicin 3% 6NN ja latvoihin Topchicin 8NA. Tuossa kuvassa vaalennuksen jälkeen nuo hiukset näyttää oikeestaan paljon paremmin vaalentuneilta, ku ne todellisuudessa oli. Niissä oli - varsinkin alaosassa - tosi paljon punertavuutta ja se 8NA ei oikeen jaksanut peittää niitä kaikkia, niin värin huuhtelun jälkeen laitoin niihin vielä Color Maskin Toffeeta ja Kaakaota sekoitettuna toisiinsa.
Asiakas vaikutti tyytyväiseltä lopputulokseen ja kyllä siitä munkin mielestä tuli ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja kerro mitä pidit!